Το μεγαλύτερο λάθος του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρώην υπουργός Πάνος Καμμένος, εξηγώντας ότι η συμφωνία ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από την πολιτική.
«Αυτό το οποίο δεν μπόρεσα να ανατρέψω και γι’ αυτό έφυγα από την πολιτική ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών. Και θεωρώ ότι ήταν αυτό το μεγαλύτερό του λάθος», ανέφερε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Καμμένος για Τσίπρα: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν το μεγαλύτερο του λάθος – Για αυτό αποσύρθηκα από την πολιτική pic.twitter.com/iFQgTxFG4T
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) December 7, 2025
Μάλιστα, υποστήριξε ότι η αποχώρηση από την πολιτική ήταν και ο μόνος τρόπος που είχε για να δείξει την αντίδρασή του. «Γι’ αυτό αποσύρθηκαν από την πολιτική και τα υπουργεία και αρχηγός κόμματος ήμουν και έφυγα γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αντιδράσω», πρόσθεσε.
Καμμένος για Τσίπρα: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν το μεγαλύτερο του λάθος – Για αυτό αποσύρθηκα από την πολιτική pic.twitter.com/iFQgTxFG4T
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) December 7, 2025
πηγη protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.