Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...


ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμία ανοχή από Καραϊσκο : Έπαψε από θέσεις ευθύνης Κ. Σταυρογιάννη – Γ. Παλιούρα / Τι συνέβη!

Με μία αιφνιδιαστική κίνηση, ο Δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραΐσκος, έβγαλε σήμερα αποφάσεις με τις οποίες απομακρύνει από τις θέσεις ευθύνης, τον αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Παλιούρα.

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και όπως είναι πλέον ευρέως γνωστό, την περασμένη, Μεγάλη Δευτέρα, υπήρξε έντονο επεισόδιο μεταξύ των δύο συνεργατών του δημάρχου μέσα στο δημαρχείο. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, αν δεν παρενέβαιναν υπάλληλοι του Δήμου! Μετά το συγκεκριμένο επεισόδιο, ο δήμαρχος ζήτησε κι απ’ τους δύο παραιτήσεις, από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Παλιούρας την υπέβαλε μέσα σε λίγα λεπτά ενώ ο δε Κώστας Σταυρογιάννης, μέχρι και το πρωί της Παρασκευής δεν την είχε υποβάλει.

Έτσι ο δήμαρχος Λαμιέων με σημερινές του αποφάσεις, απομάκρυνε αμφότερους από τις θέσεις ευθύνης τους, μάλιστα στην περίπτωση του κ. Σταυρογιάννη καταργήθηκε ο τομέας ευθύνης του. Οι ίδιοι ωστόσο παραμένουν ενεργοί στο συνδυασμό του Θύμιου Καραϊσκου…

Τι σημαίνει η παύση από τα καθήκοντα τους και πως μεταφράζεται η κίνηση Καραϊσκου

Η παύση των δύο ανδρών από τα καθήκοντα τους, σημαίνει ότι η απομάκρυνση μπορεί να είναι προσωρινή. Προφανώς θα αξιολογηθεί η στάση τους στο επόμενο διάστημα, πράγμα που θα κρίνει αν θα επανέλθουν ή όχι, αφού και η θέση της Αντιδημαρχίας του Κώστα Σταυρογιάννη που καταργήθηκε ως τομέας, παραμένει κενή. Σημειολογικά μπορούμε να καταγράψουμε πως ο δήμαρχος Λαμίας δείχνει αποφασιστικότητα και δεν επιτρέπει τέτοια φαινόμενα και συμπεριφορές που φέρνουν εμπόδια στο έργο της δημοτικής αρχής. Σε μια περίοδο μάλιστα που η τελευταία “φουλάρει” τις μηχανές, υλοποιώντας επακριβώς, με πλάνο και στόχο το σχέδιο της για μια καλύτερη, φιλική στον πολίτη και όμορφη πόλη.

Από την πλευρά του δημάρχου δεν ανακοινώθηκε τίποτα σε σχέση με τις αλλαγές, εκτός από τις αποφάσεις, οι οποίες μπήκαν στο διαύγεια.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις η Πολεοδομία περνά στον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Φώσκολο και η Πολιτική Προστασία στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ξεφλούδα. Οι αρμοδιότητες για τα τεχνικά έργα παραμένουν στο Δήμαρχο.

Δείτε τα έγγραφα που ανέβηκαν στο Διαύγεια για ανάκληση αρμοδιοτήτων και ορισμό νέων αρμοδιοτήτων σε Φώσκολο και Ξεφλουδα.

ΨΨΑ5ΩΛΚ-ΒΜΟ
ΨΔΣΜΩΛΚ-24Χ (1)
9Φ85ΩΛΚ-ΙΡΓ
Ψ3ΝΩΩΛΚ-08Β

11 Σχόλιο

11 Comments

 1. ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

  08/05/2021 at 23:04

  Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Λαμιέων για την απομάκρυνση του Αντιδ/ρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Είναι σίγουρο πως έβλαπτε την εικόνα του συνδυασμού. Υπάρχουν αρκετοί ικανοί & προπαντός ποιό επικοινωνιακοί με τους ΠΟΛΙΤΕΣ.

 2. Μάκης

  08/05/2021 at 14:35

  Επιτέλους απαλλάχθηκε ο Δήμος από τον κύριο αντιδήμαρχο αποφασίζω και διατάζω.

 3. Τραβολτα Τζον

  08/05/2021 at 13:18

  Άντε να δούμε αν θα ξυλωσουν οι μεν την καφετέρια του δε στην Κύπρου με τις παρανομιες.
  Δημαρχε έπρεπε να τα έχεις κάνει ήδη!
  Και αντί να αξιοποιείς τους αγραμματους σήμερα να αξιοποιησεις τους άριστους επιτέλους! Περιμένουμε!

 4. Τσακ Νορις

  08/05/2021 at 12:55

  Αυτή είναι η περήφανη πόλη που ψηφίσαμε; Να πιάνονται στα χέρια οι προυχοντες κι ο δήμαρχος να μην μπορεί ούτε τους δικούς ανθρώπους να μην μπορεί να κουμαντάρει; Λογικό είναι να αρχίσει η φθορά, αλλά με τέτοιο τρόπο; Αλίμονο από τους λαμιωτες. Δήμαρχε, καλό είναι να ζητάς και συγνώμη καμία φορά αλλά στην πράξη. Υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι λαμιωτες που μπορείς να αξιοποιήσεις, μην κοιτάς μόνο μέσα στο κόμμα σου, που ίσως να μη σε στηρίζει κιόλας. Πάρε σωστούς ανθρώπους δίπλα σου.

 5. Θρηνος

  07/05/2021 at 23:16

  Μέχρι χθες ο Δήμαρχος επαινούσε το Σταυρογιάννη Τώρα που χάλασε η σούπα τώρα που κάποιος σήκωσε ανάστημα τον παύουν Α ρε αυτή η πόλη !Και ποιος τολμά να μιλά για κάμερες όταν δήθεν μπροστάρη δες έχουν από πίσω τους ακόμα και στη τουαλέτα τα ΜΜΕ Και για ποιες μηχανές μιλάς ρε συμπολίτη που ένα πάρκο να τσιμέντο στρώσουν είναι ανίκανοι Λόγια εταιρείες φανφάρες προβολή και πάει λέγοντας

 6. Νομικος

  07/05/2021 at 20:39

  Ήταν ηλίου φαεινότερο,ότι ο συγκεκριμένος Αντιδημαρχος ακολουθούσε προσωπική αντζεντα.Ακομη και στην τουαλέτα να πηγαινε,έπρεπε να τον ακολουθούν οι κάμερες.Δείγμα ότι η υπολογιζε στις επομενες εκλογες,την μετακίνηση Καραΐσκου στην κεντρική πολιτική σκηνή,η στην πρώτη στραβή,όπως και έγινε αυτόνομη κάθοδο ως επικεφαλής.Και βεβαια στους παροικούντες την Ιερουσαλημ είναι γνωστά πολλα,που αργά η γρήγορα θα οδηγουσαν τον Δημαρχο να πάρει αυτήν την σωστή απόφαση,ανεξάρτητα του επισοδειου που συνέβη.

 7. Ειρηνη

  07/05/2021 at 20:29

  Συγχαρητήρια στον Θύμιο Καραισκο.Έκοψε με το μαχαίρι την βλάχο πολιτική.Ο Δήμος ανήκει σε όλους τους πολιτες,και δεν είναι προέκταση ούτε τσιφλίκι,του προτέρου επαγγελματικού βίου,οιουδηποτε Αντιδημάρχου.

 8. jim

  07/05/2021 at 18:29

  ΒΛΑΧΟΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ

 9. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΚΗΣ

  07/05/2021 at 18:25

  Βέβαια. Ο Κώστας Σταυρογιάννης έβαλε σε σειρά μια τεχνικήυπηρεσία που σέρνονταν, έλυσε εκατοντάδες υποθέσεις που χρόνιζαν, έκανε εργοτάξιο όλο το Δήμο διαχειριζόμενος την περιουσία των Λαμιωτών (όπως είναι τα μηχανήματα … που μερικοί τα θέλανε για να κάνουν μικροπολιτική) και χάλασε τη σούπα σε αρκετούς που νομίζουν ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση προσφέρεται για να παίζουν στο internet και να κάνουν καριέρες δωρεάν.
  Κυρίως όμως προκάλεσε , με την ατελείωτη και συνεχή δράση του, την οργή των αυλοκολάκων που συναγωνίζονται σε δηλώσεις, αλλά εν ξέρουν ούτε που πέφτει … η Αλατόστρατα. Παιδιά μη φοβάστε … θα έχει ο καιρός πολλά γυρίσματα. Θα πάρετε θέση στην κούρσα της διαδοχής. Αλλίμονο στην πόλη που καταπίνει όποιον πάει να ξεχωρίσει. Μπορεί κάποιος να διαφωνεί με τους τρόπους ενός δημοσίου ανδρός, αλλά όλα κρίνονται στο αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα ήταν μόνο θετικό για τη Λαμία μέχρι τώρα.

 10. Ζωή

  07/05/2021 at 17:11

  Μεγάλο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο πιστεύω τώρα ο Δήμος θα πάει καλύτερα

 11. Σωτήρης

  07/05/2021 at 17:05

  Έτσι μπράβο!!!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

TOP STORIES

Σοβαρό τροχαίο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το Δημαρχείο Λαμίας. Μία 21χρονη φοιτήτρια η οποία προσπάθησε να...

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

TOP STORIES

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb οι αγορές του ήταν εξαιρετικές και οικονομικές.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.