Καμένα Βούρλα: Εγκαινιάστηκε η επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας 11 χρόνια μετά (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Η 24ωρη λειτουργεία του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων, εγκαινιάστηκε το πρωί της Δευτέρας. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, ενώ τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια υποδέχθηκαν ο υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι βουλευτές της Φθιώτιδας, ο περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, διοικητές νοσοκομείων, αυτοδιοικητικοί και στελέχη του κλάδου της υγείας.

“Το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων είναι μια υγειονομική μονάδα πρότυπο για όλη την Ελλάδα, απολύτως ψηφιοποιημένη και ένα Κέντρο Υγείας… οδηγός για την επόμενη μεγάλη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας και την αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας” σημείωσε ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας ο οποίος δεσμεύτηκε για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενω κάλεσε τους υγειονομικούς να συνεχίσουν με την ιδια διάθεση τον αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.KY KAMENON BOURLON 2 1

Στην τελετή έναρξης της λειτουργία του Κέντρου Υγείας παραβρέθηκε και ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, αφού επί των ημερών του εγκαινιάστηκε το 2009 η υγειονομική μονάδα.

“Εγκαινιάζεται σήμερα η 24ωρη λειτουργία του πολύπαθου Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων. Κέντρο Υγείας που, αν και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιούλιο του 2009, ίδρυσε και εξόπλισε με υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, με την πολύτιμη συμβολή και του συντοπίτη μας, τότε Υφυπουργού Υγείας, Θανάση Γιαννόπουλου, κακός σχεδιασμός και μεταγενέστερα λάθη και παραλείψεις το οδήγησαν σε παροπλισμό, ουσιαστικά σε λουκέτο. Πάλι, όμως, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που ξεκίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα” σημείωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε εικόνες

KY KAMENON BOURLON 1 KY KAMENON BOURLON 3 1 KY KAMENON BOURLON 4 1 KY KAMENON BOURLON 5 KY KAMENON BOURLON 6 KY KAMENON BOURLON 7 KY KAMENON BOURLON 8 KY KAMENON BOURLON 9 KY KAMENON BOURLON 10 KY KAMENON BOURLON 11 KY KAMENON BOURLON 12 KY KAMENON BOURLON 13 KY KAMENON BOURLON 14 KY KAMENON BOURLON 15

KY KAMENON BOURLON KY KAMENON BOURLON 2 KY KAMENON BOURLON 3 KY KAMENON BOURLON 4 453434 1 3

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *