Τραγωδία εξελίχθηκε τα ξημερώματα στη Μπούκα στην Καλαμάτα, όπου ένα βρέφος πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του μέσα σε τροχόσπιτο.
Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr ένα ζευγάρι Ολλανδών, μια 30χρονη και ένας 42χρονος, που βρίσκονταν στη Μπούκα με το τροχόσπιτό τους ζήτησαν βοήθεια μέσω του Αριθμού Έκτακτης Ανάγκης 112, καθώς η γυναίκα γεννούσε.
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, όμως δυστυχώς το βρέφος δεν είχε σφυγμό. Η 30χρονη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ο 42χρονος κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς διεξάγεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού.
Πάντως σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις φαίνεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.