Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας Bora έχουν προκληθεί στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται ορισμένα από τα δρομολόγια.
Ειδικότερα, σε ενημέρωση της Hellenic Train προς το επιβατικό κοινό αναφέρει ότι «λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων 24 ωρών, έχουν προκληθεί σημαντικά προβλήματα στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα από πτώσεις δέντρων και διακοπή της ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να έχουν επηρεαστεί ορισμένα από τα δρομολόγια».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.