Καιρός: Ξεκινά νέος κύκλος ισχυρός καταιγίδων από το απόγευμα και για 40 ώρες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

1 Min Read

Για νέο κύκλο ισχυρών καταιγίδων που ξεκινά σήμερα, Κυριακή, το απόγευμα και συνολικά θα διαρκέσουν 40 ώρες, κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Alpha, ο καιρός θα επηρεαστεί από δεύτερο χαμηλό βαρομετρικό από την Ιταλία και «από το απόγευμα της Κυριακής 9/11 και για 24 ώρες» θα πλήξει:

  • Ιόνιο
  • Ήπειρο
  • Αιτωλοακαρνανία
  • Ηλεία
  • Μεσσηνία
  • ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Κατά την εκτίμησή του οι περιοχές αυτές «θα δεχτούν μεγάλα ύψη βροχής και βροχές με ραγδαιότητα (πολύ νερό σε λίγο χρόνο) με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος για πλημμυρικά επεισόδια».

Αύριο, Δευτέρα, το βράδυ μέχρι την Τρίτη το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και ισχυρές καταιγίδες στη Θράκη και στην ανατολική νησιωτική χώρα και τα Δωδεκάνησα.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Όσον αφορά, τέλος, την Αττική, ο κ. Τσατραφύλλιας αναφέρει ότι θα υπάρξουν «το μεσημέρι τοπικά έντονα φαινόμενα που θα έχουν όμως μικρή διάρκεια αξιόλογη όμως ένταση».

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

Καιρός: Ξεκινά νέος κύκλος ισχυρός καταιγίδων από το απόγευμα και για 40 ώρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

πηγη protothema

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *