Καιρός – Μαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία με «πολικές κατεβασιές» στο τέλος της εβδομάδας

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Νέο «κύμα» κακοκαιρίας αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, τη στιγμή που ισχυρές βροχές και καταιγίδες «χτυπούν» ανελέητα Κυκλάδες και Κρήτη.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί ότι νέα, χειμωνιάτικου τύπου κακοκαιρία παίρνει τη «σκυτάλη» από τις επικίνδυνες βροχές που «σφυροκοπούν» από χθες (31.03.25) τη χώρα μας.

Μάλιστα, ο μετεωρολόγος κάνει λόγο για «πολική αέρια μάζα» που «κατεβαίνει» με ένταση μέσα στις επόμενες ημέρες, παραθέτοντας και σχετικό χάρτη. 

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη έχει ως εξής:

«Το προγνωστικό μας σύστημα “ΗΡΑΚΛΗΣ” μετά και τις πολλές και επικίνδυνες τοπικά βροχές των επόμενων ημερών, δίνει χειμωνιάτικου τύπου κακοκαιρία στο τέλος της εβδομάδας και στις αρχές της επόμενης.

Μπορεί να μοιάζει με πρωταπριλιάτικο ψέμα, όμως δεν είναι.

Να δούμε αν τα στοιχεία επιμείνουν και τις επόμενες ημέρες μιας και την Άνοιξη η ατμοσφαιρική κυκλοφορία παρουσιάζει έντονη αστάθεια και τα στοιχεία μπορεί εύκολα να αλλάξουν.

Σαν προγνωστική εικόνα και μόνο όμως είναι αρκετά εντυπωσιακή με την ένταση την οποία δείχνει να κατεβαίνει αυτή η πολική αέρια μάζα.

Ολόκληρο χειμώνα και τέτοιες “πολικές κατεβασιές” δύσκολα τις βλέπαμε.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.