Καινούργιο Λοκρίδος : Ξεκίνησε η 5η Κατασκηνωτική περίοδος στο

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Με την Χάρη του Θεού και την άοκνη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Συμεών τα θερινά προγράμματα φιλοξενίας νέων παιδιών στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

«Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος συνεχίζονται επιτυχώς με την 5η Κατασκηνωτική Περίοδο, η οποία ξεκίνησε χθες Δευτέρα 16 Αυγούστου.
Την περίοδο αυτή φιλοξενούνται αγόρια μαθητές Γυμνασίου, τα οποία προσήλθαν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, αφού υπεβλήθησαν προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊό rapid test στο παρακείμενο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, τέλεσε σήμερα τον Αγιασμό για τη νέα περίοδο και ευχήθηκε στα παιδιά να αξιοποιήσουν στον έπακρο όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η Κατασκήνωση, τόσο από πλευράς εγκαταστάσεων, όσο και από πλευράς εκπαιδευτικού και πνευματικού προγράμματος .

Και αυτή η κατασκηνωτική περίοδος είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συνεχίζει να έχει ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων του και αυτήν την περίοδο το Ιερό Επισκοπείο του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

4 15 1α 1 2α 2β 1 26 2 25 3 22

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.