Γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται στην Λαμία. Είναι μέτοχος του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας από το 1997, ενώ πριν από αυτό δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά επίσης στην πόλη μας. Ο Κώστας Κερπινιώτης ασχολήθηκε με τα κοινά το 2014, όταν και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της πλειοψηφίας αλλά δεν δίστασε να συγκρουσθεί με την παράταξη στην οποία άνηκε. Ανεξαρτητοποιήθηκε στις 13/7/2017 διαφωνώντας κάθετα στην λογική της δημοτικής αρχής για τους συμβασιούχους. Ο Κώστας Κερπινιώτης είναι παντρεμένος και έχει 2 γιούς, 21 και 8 ετών. Ο μεγάλος ζει και εργάζεται επίσης στη Λαμία.

“Κάποιοι βιάστηκαν να διαδώσουν ότι ο Κερπινιώτης δε θα κατεβεί στις εκλογές, αλλά δυστυχώς για εκείνους ο κόσμος αποφάσισε για μένα εδώ και δύο χρόνια. Πριν καν υπάρξουν συνδυασμοί και υποψήφιοι. Μου έλεγαν ότι είμαι η φωνή τους στο συμβούλιο και πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσω. Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη και φυσικά τη δική μας που ζούμε κι εργαζόμαστε σε αυτή την πόλη. Σε αυτή την πόλη μεγαλώνω την οικογένειά μου κι αυτός είναι ένας ακόμη πολύ καλός λόγος για να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην αυτοδιοίκηση” τονίζει στο LamiaNOW και συνεχίζει:

“Για μένα η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ασυνέπεια των λόγων και εν συνεχεία των έργων της δημοτικής αρχής έναντι των συμβασιούχων της καθαριότητας. Δεν ταιριάζει στα πιστεύω μου άλλα να λέω και άλλα να κάνω στο τέλος. Υπενθυμίζω πως στο θέμα των συμβασιούχων, υποτίθεται ήμασταν δίπλα τους ως δημοτική αρχή και όταν ήρθε η ώρα να τους προσφέρουμε μόνιμη εργασία, τους αποκλείσαμε. Αυτό που έλεγα και θα λέω πάντα είναι πως το μαχαίρι πρέπει να κόβει για όλους το ίδιο. Όχι μόνο για αυτούς που σε ψηφίζουν, αλλά και για αυτούς που δε σε ψηφίζουν.

Μια δημοτική αρχή πρέπει να βλέπει όλους τους πολίτες το ίδιο. Βρίσκομαι στο πλευρό του Θύμιο Καραϊσκου γιατί πιστεύω πως είναι η νέα δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στο πολίτη με απόλυτη κατανόηση και πάνω από όλα δικαιοσύνη και λύσεις στα ζητήματα που υπάρχουν. Οφείλουμε όλοι μας να δουλέψουμε ώστε να αλλάξει η καθημερινότητα των δημοτών προς το καλύτερο. Με γνώμονα τα παραπάνω ζητάω την στήριξη των συμπολιτών μου για να κάνω αυτό που έκανα και στην προηγούμενη θητεία μου. Να μεταφέρω τους προβληματισμούς τους στο δημοτικό συμβούλιο και να διεκδικώ τις λύσεις για εκείνους”.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like