“Ήταν τρυπημένη σε όλο το πρόσωπο με πιρούνι” – Σοκαριστική περιγραφή για την κακοποίηση της εγκύου από τον σύζυγό της

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

“Σοκαριστικό” χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, το περιστατικό με την κακοποίηση 39χρονης εγκύου με πιρούνι από τον σύζυγό της, με τη γυναίκα να κινδυνεύει να χάσει την όρασή της.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

“Έχουμε δει πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αλλά ποτέ κάτι τέτοιο. Η γυναίκα από τη Γεωργία ήρθε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην εφημερία του Αττικού νοσοκομείου. Ήταν αιμόφυρτη, ήταν τρυπημένη σε όλο το πρόσωπο” είπε ο κ. Γιαννάκος στο Action24.

“Είπε στους γιατρούς ότι ήταν από τον σύζυγό της χτυπημένη, τα μάτια της ήταν άσχημα. Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία. Νοσηλεύεται στη γυναικολογική κλινική με φύλαξη, χθες υποβλήθηκε σε χειρουργεία” πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η γυναίκα που είναι έγκυος στον τρίτο μήνα “δίνει μάχη για να σώσει την όρασή της”, όπως είπε χθες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προσθέτοντας “οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν”.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο άνδρας της 39χρονης, ένας 43χρονος επίσης με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα του Ψυχικού και ακολούθως συνελήφθη.

πηγη thetoc

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *