Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οδηγοί που κινούνταν νωρίτερα σήμερα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος του Φόδελε, καθώς διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας κείτονταν στην άκρη του δρόμου χωρίς να παρουσιάζει σημάδια ζωής.
Κάποιοι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι οδηγοί, συνειδητοποιώντας ότι βρίσκονταν μπροστά σε ένα νεκρό άνδρα ειδοποίησαν τις αρχές που έσπευσαν άμεσα στο σημείο. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας, ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ερεύνησαν το σημείο της Εθνικής Οδού όπου βρέθηκε νεκρός 65χρονος – όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια – άνδρας.
Τα αποτελέσματα της νεκροτομής θα αποσαφηνίσουν τα αίτια του θανάτου του, ωστόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας φαίνεται πως απομακρύνεται και πιθανότατα το θύμα έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.
Πηγή: cretapost.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.