Ημερίδα στη Λαμία για την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας - LamiaNow.gr - Ειδήσεις από τη Λαμία
Connect with us

Toπικά

Ημερίδα στη Λαμία για την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας

Published

on

Στα πλαίσια της 17ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η δρομολογούμενη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με την οποία υπάρχει κίνδυνος απορρόφησης του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας από όμορα Πανεπιστήμια, αλλά ακόμη και κατάργησης ορισμένων σχολών.

Με απόλυτη σύμπνοια, το Δ.Σ. δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει την αποδυνάμωση του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας και ότι θα διεκδικήσει ακόμη πιο σθεναρά τη δημιουργία και τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.

Έπειτα από πρόταση του Πρόεδρου της Π.Ε.Δ., το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα για τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Η μεταρρύθμιση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη Στερεά Ελλάδα & η προοπτική ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας» που θα έχει ως στόχο την ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, τη δημιουργία κοινού σχεδίου δράσης για την προώθηση της διεκδίκησης ίδρυσης του Πανεπιστήμιου Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΤΕΙ.

Παρακαλούμε όπως παρευρεθείτε στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Τμ. Ανατολικής Στερεάς, Πλατεία Ελευθερίας 3 (4ος όροφος), στη Λαμία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να καταθέσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας επί του θέματος.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για κάθε συνεργασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της  Θεματικής Επιτροπής

Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας

και Αθλητισμού

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

 

 

 

ΛΙΟΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαβάζονται