Λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (10.07.2025) η Ζέττα Μακρή έφτασε στα δικαστήρια Βόλου, συνοδεία του δικηγόρου της Γιάννη Καραγκιόζο, όπου θα γίνει η δίκη για την υπόθεση εκβιασμού της από δημοσιογράφο της περιοχής.
Πριν μπει στο δικαστήριο, η βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Ζέττα Μακρή, έκανε δηλώσεις στις κάμερες ώστε να τονίσει πως οι καταγγελίες τις ήταν ειλικρινείς και πως το δικαστήριο ήταν η μόνη επιλογή της.
«Περιμένω να γίνει σήμερα το δικαστήριο. Την προηγούμενη φορά ο κατηγορούμενος πήρε την νόμιμη αναβολή. Έχω καταγγείλει αυτά που συνέβησαν και αυτά που μπορώ να αποδείξω. Έχω καταγγείλει με απόλυτη ειλικρίνεια. Η μόνιμη νόμιμη οδός είναι το δικαστήριο. Σε μία ευνοούμενη πολιτεία, σε μία δημοκρατία, η προστασία μας είναι η δικαιοσύνη», είπε συγκεκριμένα.
Όπως έχει κατήγγειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιογράφος και πανελίστας σε εκπομπές φέρεται πως τις ζητούσε εκβιαστικά 15.000 ευρώ ώστε να μην γράφει αρνητικά σχόλια σε βάρος της.
Η Zέττα Μακρή φέρεται πως αναγκάστηκε να δώσει εν τέλει στον δημοσιογράφο 5.000 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Εν τέλει ο δημοσιογράφος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα.
Ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες και αναφέρει πως συνεργάζονταν με τη Ζέττα Μακρή. Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως τα λεφτά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν από εξόφληση διαφημιστικών υπηρεσιών της πολιτικού προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία διευθύνει.
Η βουλευτής καταγγέλλει πως με τον είχαν συνεργασία κατά τα διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας η οποία όμως έχει λήξει από καιρό.
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.