Στην πόλη της Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής προστασίας Βασίλης Κικίλιας.
Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο κτίριο της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Δυνάμεων εκτός από τα Υπηρεσιακά στελέχη της Π.Υ είχε τετ-α-τετ με τον βουλευτή της Ν.Δ στην Φθιώτιδα Γιώργο Κοτρωνιά, το νέο δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου στον οποίο ευχήθηκε και καλή επιτυχία στο έργο του ενώ τα είπε και με τον… αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα ο οποίος του έκανε και μια πρόταση-πρόκληση.
Ποια ήταν αυτή;
“Είμαι ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας και θα σας πρότεινα να πάμε να παίξουμε ένα μπασκετ” είπε χαριτολογώντας ο κ. Σανίδας με τον κ. Κικίλια να μην αφήνει αναπάντητη την πρόσκληση-πρόκληση απαντώντας στο ίδιο ευχάριστο ύφος: “…χάρηκα για την γνωριμία, βεβαίως, να παίξουμε ένα μπασκετάκι, ότι θέλετε”.
Μένει τώρα να μάθουμε αν κλείστηκε το ματσάκι για που και πότε…
Δείτε το στιγμιότυπο στο 0.20”
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.





























Είπα κι εγώ έκανε καμία πρόταση που αφορά το καλό του νομού!!!
Πολύ σωστή παρατήρηση…και δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.