Η Αγία Μαρίνα αλλάζει και γεμίζει σε μόνιμη βάση με έργα τέχνης, ενώ η γέφυρα γεμίζει με χρώματα.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον εκπολιτιστικό Σύλλογο, ο οποίος αποφάσισε να καλέσει ντόπιους καλλιτέχνες και να ζωγραφίσουν τα τοιχία, γύρω από την γέφυρα.
Ο Πρόεδρος, Βαγγέλης Τσιλίκας, τόνισε πως στόχος είναι η αλλαγή της περιοχή μέσα από τον εθελοντισμό, ενώ ήδη ο Σύλλογος έχει προχωρήσει στον καθαρισμό της παραλίας και της περιοχής.
Το θέμα των έργων είναι η θάλασσα και η Αγία Μαρίνα μπαίνει σε μία νέα εποχή με χρώματα και ζωγραφιές που μαγεύουν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.