Σε περισσότερους από 150 υπολογίζονται οι τραυματίες από τις συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις του Ερντογάν και τους πραξικοπηματίες
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι έχουν γίνει πάνω από 130 συλλήψεις προσώπων τα οποία πήραν μέρος στην απόπειρα πραξικοπήματος η οποία εκδηλώθηκε χθες.
Ο Γιλντιρίμ κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στους δρόμους μέχρι την οριστική νίκη επί των πραξικοπηματιών.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας πρόσθεσε ότι έχει δώσει τη διαταγή στις ένοπλες δυνάμεις να καταρρίψουν τα εναέρια μέσα—αεροσκάφη και ελικόπτερα—που χρησιμοποιούν οι πραξικοπηματίες.
Ο Γιλντιρίμ εξήγησε ότι στασιαστές στρατιωτικοί συνεχίζουν να βάλλουν από αέρος.
Την ίδια ώρα το CNN Turk μετέδωσε πληροφορίες για 12 νεκρούς από τις εκρήξεις στο τουρκικό κοινοβούλιο.
Παράλληλα, σε περισσότερους από 150 υπολογίζονται οι τραυματίες από τις συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις του Ερντογάν και τους πραξικοπηματίες.
cnn’de darbecilere önce polis, sonra siviller müdahale etti pic.twitter.com/fiw5jVRC9v
— ismail saymaz (@ismailsaymaz) 16 Ιουλίου 2016
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.