Ο δικηγόρος Γιάννης Στρωματιάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι γνώριμος της Αυτοδιοίκησης. Την έχει υπηρετήσει στο παρελθόν από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, του αντιπροέδρου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Κυρίως όμως από τη θέση του ενεργού πολίτη…

Στις προσεχείς εκλογές διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του, με το ψηφοδέλτιο Λαμία στο Κέντρο” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στασινό. “Για να προλάβουμε τον χρόνο που χάθηκε και να μπορέσουμε να ξαναδώσουμε στην πόλη τη θέση που της αξίζει”, λέει ο ίδιος.

“Για έναν Δήμο στελεχωμένο από ενεργούς δημότες με ευαισθησία, ανιδιοτέλεια αλλά και εμπειρία, που έχουν ως στόχο την αλλαγή της συντηρητικής και αναποτελεσματικής διοίκησης με τα σημερινά αδιέξοδα. Η Λαμία έμεινε πίσω, όμως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Αρκεί δήμος, περιφέρεια, φορείς, βουλευτές να συνεργαστούν, σχηματίζοντας ένα κοινό μέτωπο που θα έχει αξιώσεις για την ανάκαμψη της περιοχής. Το μόνο που χρειάζεται, είναι η βούληση”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΥΛ. ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
πρώην ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ 
ΥΠΟΨ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» 
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΣΙΝΟ

Συνέντευξη στην Λίλιαν Χαχοπούλου / Κάμερα-Μοντάζ: Πάνος Κατσώνης

You may also like

2 Comments

  1. Αυτό ακριβώς φίλε ΕΥΘΥΤΗ,μην ξεχνάμε επίσης ότι κάποιοι υποψήφιοι του,είναι φανατικοί αριστεροί,με ότι αυτό συνεπάγεται.

  2. Αγαπητέ υποψήφιε, δεν γνωρίζεις ότι η θέση του Δημάρχου έχει & πολιτική χροιά?
    Με αυτόν που επέλεξες να συνεργαστείς, εκτός τις «σκηνοθεσίες» για τα ψηφαλάκια (βλέπε, ΔΑΚ στίβος, φώτο με σκούπες & φαράσια, αντίθετος στις ιερές παραδόσεις, ασέβεια σε νεκρούς ¨Κατσίφας¨), υπόστηρίζει μια πολιτική αντίθετη στην οικογένεια & πατρίδα.
    Όχι, ο ιστορικός τούτος τόπος, δεν θέλει τέτοιους «αλλοιωμένους» ανθρώπους.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.