Φθιώτιδα: Το συγκινητικό τελευταίο «αντίο» στον Πάρη Δερμάνη – Δείτε φωτογραφίες

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο τελευταίο αντίο στον Πάρη Δερμάνη στην κηδεία του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ήταν επί σειρά ετών φροντιστής των «πράσινων» και έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 8/6 σε ηλικία 60 ετών. Ο Πάρης Δερμάνης με καταγωγή από την Ελάτεια, υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο την παραμονή του Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι και από τότε νοσηλευόταν, αρχικά σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας και ακολούθως στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή, όλη η οικογένεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού στάθηκε στο πλευρό του επί σειρά ετών φροντιστή του «τριφυλλιού», αφιερώνοντάς του την πρόκριση στο Final Four και τον τίτλο της EuroLeague στο Βερολίνο.

Παλαιές δόξες της ομάδας ήταν επίσης εκεί, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, o Βλάντο Γιάνκοβιτς, ενώ στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν και ο Δημήτρης Ιτούδης.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Οι σχετικές εικόνες:

kideia-dermani-2
kideia-dermani-
kideia-dermani-4
kideia-dermani-5
kideia-dermani-6
kideia-dermani-7
kideia-dermani-8
kideia-dermani-9
kideia-dermani-10
kideia-dermani-11
kideia-dermani-12
kideia-dermani-1

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *