Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αρχανίου η είδηση του θανάτου του προέδρου της Κοινότητας, Θανάση Κακκάβα, ενός ανθρώπου που είχε συνδέσει την παρουσία του με την καθημερινότητα και τα ζητήματα του χωριού.
Με ανάρτησή του, ο αντιδήμαρχος Μακρακώμης, Παναγιώτης Κοντογεώργος, αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που αγωνιζόταν διαρκώς για την πρόοδο του Αρχανίου του δήμου Μακρακώμης και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο μεγάλο αρδευτικό έργο της περιοχής, το οποίο ο Θανάσης Κακκάβας παρακολουθούσε στενά, βρισκόμενος καθημερινά δίπλα σε μηχανικούς και συνεργεία, με στόχο – όπως σημειώνεται – την αναβάθμιση των υποδομών του χωριού. Παράλληλα, είχε συμβάλει στις προσπάθειες για την αναπαλαίωση της πλατείας του Αρχανίου, έργο για το οποίο είχε ολοκληρωθεί πρόσφατα η σχετική μελέτη, ενώ είχε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και στις ασφαλτοστρώσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.
Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει την τοπική κοινωνία για χρόνια, κερδίζοντας επανειλημμένα την εμπιστοσύνη των κατοίκων μέσα από τη συνεχή παρουσία του στα ζητήματα του χωριού.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στη 1.00 το μεσημέρι, στο Αρχάνι.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


























