Φθιώτιδα : “Βόμβα” Καρακάντζα για την παραίτηση του! Αλυσιδωτές οι αντιδράσεις – Τι δηλώνει ο ίδιος και η δικηγόρος του! (Βίντεο)

Πάνος Κατσώνης
Updated 2022/06/29 at 9:26 ΠΜ
3 Min Read
ΔΗΛΩΣΗ
Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Καρακάντζας διόρισε δικηγόρο του με αφορμή το θέμα της παραίτησης του τη Νάντια Β/ Γώγουλου

Κίνδυνος αλυσιδωτών αντιδράσεων!

Θέση και μάλιστα με έμφαση για την πρόσφατη παραίτηση του πήρε -ο πρώην πλέον- αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας. Διορίζοντας δικηγόρο του, τη Νάντια Β. Γώγουλου, αναφέρεται δημόσια στην παραίτηση του τονίζοντας πως εκτυλίχθηκε… περίεργα!

“Η υπόθεση της παραίτησης μου, επειδή εκτυλίχθηκε περίεργα έχω εξουσιοδοτήσει την Δικηγόρο μου Νάντια Β. Γώγουλου, για ερευνητικές και νομικές ενέργειες” σημειώνει ο κ. Καρακάντζας λακωνικά αλλά με νόημα

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για μια υπόθεση η οποία μόλις τώρα… ανοίγει και αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις σίγουρα σε πολιτικό επίπεδο! Άλλωστε όπως βλέπετε και από την τοποθέτηση του -αλλά και της δικηγόρου του (βίντεο) – ο κ. Καρακάντζας μιλάει για… περίεργο τρόπο παραίτησης πετώντας επί της ουσίας το μπαλάκι. Σε κάθε περίπτωση και από την στιγμή που εξουσιοδοτήθηκε επί του ζητήματος ως δικηγόρος του η κ. Νάντια Β. Γώγουλου, δεν αποκλείεται το θέμα να λάβει νομικές διαστάσεις. Άλλωστε στη δήλωση του ο πρώην αντιπεριφερειάρχης σημειώνει ότι εξουσιοδότησε την δικηγόρο του και για… “ερευνητικές ενέργειες και νομικές ενέργειες”!

“Δεχόμαστε ροή ελεγχόμενων πληροφοριών, θα τις αξιολογήσουμε και θα δράσουμε νομικά αναλόγως…” σημειώνει στην δήλωση της στο lamianow.gr η δικηγόρος του κ. Καρακάντζα, Νάντια Β. Γώγουλου. 

Σημειωτέον αναφορικά με την παραίτηση του κ. Καρακάντζα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος την περασμένη Παρασκευή (24/06/2022) εξέδωσε ανακοίνωση παραίτησης – αντικατάστασης του πρώην αντιπεριφερειάρχη η οποία αναφερόταν σε προσωπικούς λόγους παραίτησης. Με τα νέα δεδομένα και τον τρόπο που εκτυλίσσεται η υπόθεση το μόνο που μπορούμε να πούμε με σχετική ασφάλεια είναι πως το όλο ζήτημα θα έχει δεδομένα πολιτικό αντίκτυπο μιας και ο κ. Καρακάντζας έδωσε πλέον δημόσιο χαρακτήρα στην αποχώρηση -αφήνοντας αιχμή για τον τρόπο που εκτυλίχθηκε- από την παράταξη του Φάνη Σπανού!

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Στερεάς:

Περιφερειακή Σύμβουλος Φθιώτιδας πρόκειται να ορκιστεί τις επόμενες ημέρες η Ευθυμία Αργυροπούλου, ως πρώτη επιλαχούσα της παράταξης: “Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας”.

Η αντικατάσταση, έρχεται σε συνέχεια της παραίτησης του Αθανάσιου Καρακάντζα, από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, αλλά και από Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας, για προσωπικούς λόγους.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός έκανε αποδεκτή την παραίτησή του και προχωρά τις διαδικασίες ορισμού νέου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας.

Share this Article
1 Comment
  • Λογικά και αντικειμενικά έχει ουρά το όλο θέμα,απλά βλέπω ότι με υποψήφιο τον κ.Σπανό η περιφέρεια θα χαθεί και σχετικά άνετα από τη ΝΔ.Η δυναμική του κ.Καρακάντζα προφανώς κάποιους ενοχλούσε.ΥΓ.Για τόσους ακούγονται τόσα μην ξεκινήσει πανηγύρι αποκαλύψεων με αφορμή το θέμα του πρώην Αντιπεριφερειάρχη,όλοι μας γνωρίζουμε πολλά και κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους όποτε ας προσέξουν μην είναι αυτοί σε παρόμοια θέση και κλαίνε με μαύρο δάκρυ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.