Ο Δήμος Δομοκού εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια σε σύντομο χρονικό διάστημα δυο σημαντικών ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό σε σύντομο χρονικό διάστημα δυο σημαντικών προσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κορομηλιάς Δημήτριο Γιαταγάννα και τον τέως πρόεδρο Νικόλαο Αράχωβα.
Η πολυετής πορεία τους στην αυτοδιοίκηση χαρακτηρίστηκε από την εργατικότητα και την εντιμότητα τους, καθώς και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και την αγαπημένη τους κοινότητα Κορομηλιά Δομοκού.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους τους.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
Η κηδεία του Νίκου Αραχωβα θα τελεστεί την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στις 14.00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Κορομηλιά Δομοκού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.