Φθιώτιδα: Κανονικές θερμοκρασίες αλλά και βροχές μέχρι την Παρασκευή / Από το Σαββατοκύριακο επιστροφή στην κανονικότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Η αστάθεια σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Λευτέρη Σούσο θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή, ενώ από το Σαββατοκύριακο οι καιρικές συνθήκες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Με κανονικές θερμοκρασίες θα συνεχιστεί η εβδομάδα στην πόλη της Λαμίας και στην υπόλοιπη Φθιώτιδα, ωστόσο η αστάθεια θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Λευτέρη Σούσο.

Την Τρίτη 27 Αυγούστου η θερμοκρασία στην πόλη της Λαμίας δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Τετάρτη 28 Αυγούστου θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας και το θερμόμετρο θα δείξει έως και 35 βαθμούς Κελσίου. Η αστάθεια θα κάνει την εμφάνισή της την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 33 βαθμούς Κελσίου και ισχυρή πιθανότητα βροχής στην πόλη της Λαμίας.

Η αστάθεια σύμφωνα με τον μετεωρολόγο θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή, ενώ από το Σαββατοκύριακο οι καιρικές συνθήκες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Δείτε το video:

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version