Φθιώτιδα: Ένα 14χρονο κοριτσάκι μας χρειάζεται / “Στηρίζουμε όλοι μαζί την μικρή Αθανασία”

Lamianow.gr
Lamianow.gr Tags: Add a Comment
2 Min Read

Την συμπαράσταση όλων μας ζητά η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα 14χρονο κορίτσι. Η μικρή Αθανασία διαγνώστηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της και η οικογένεια της δεν μπορεί να καλύψει όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την θεραπεία και την επέμβαση που θα γίνει σε Νοσοκομείο της Γερμανίας.

Ολοι όμως, μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως έχουμε αποδείξει τόσες και τόσες φορές, προσφέροντας την βοήθεια μας σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Η ανακοίνωση της κ. Στιβακτή

“Στηρίζουμε όλοι μαζί την μικρή Αθανασία”
Η μικρή Αθανασία, μαθήτρια Γυμνασίου με καταγωγή από την Ελάτεια, διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της. Χρειάζεται άμεση θεραπεία – επέμβαση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του ESSEN της Γερμανίας.
Το ποσό για την επέμβαση είναι μεγάλο, καθώς απαιτούνται προεγχειρητικά εξειδικευμένες γενετικές αναλύσεις και βιοψίες οι οποίες είναι πολυδάπανες και η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 14χρονου κοριτσιού, υπάρχει ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης και νοσηλείας στο εξωτερικό, και το παιδί να μπορέσει να θεραπευθεί.
Όποιος μπορεί να συνεισφέρει στηρίζοντας τον αγώνα της οικογένειας, μπορεί να συμβάλει οικονομικά στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμού στους οποίους δικαιούχοι είναι η μητέρα: κ. Κατερίνα Κ…..,καθώς επίσης ο πατέρας και η μικρή Αθανασία
Λογαριασμός τράπεζα Πειραιώς:
GR 44.0171.1130.0061.1401.0054.149
Λογαριασμός Εθνικής τράπεζα:
GR 49.0110.8720.0000.8720.0275.532

TAGGED:
Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *