Νέα συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Αργυρώ Καραφέρη.
Η ίδια δηλώνει έτοιμοι να αλλάξει τα δεδομένα του κόμματος σε τοπικό επίπεδο και μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 τόνισε μεταξύ άλλων:
“Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, καθώς υπήρξε παθογένεια και δυσλειτουργίες σε τοπικό επίπεδο”.
Η Αργυρώ Καραφέρη ανακοίνωσε επίσης πως το επόμενο χρονικό διάστημα, η νέα Νομαρχική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, θα προχωρήσει σε άνοιγμα στην κοινωνία.
Δείτε το video:
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.