Οκτώ ημέρες κράτησε το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Εμμανουήλ Καραλής.
Τα 5,90 μ. από το μίτινγκ της πόλης Κάεν στις 31 Ιανουαρίου αποτελούν παρελθόν, αφού στον πίνακα των ρεκόρ για τον κλειστό στίβο στο επί κοντώ τη θέση του πήρε το 5,92 μ. που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (8/2) στο Λοτζ.
Ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης του Παρισιού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε του αγώνα μέχρι τώρα στην χειμερινή περίοδο.
Στον αγώνα του στην πολωνική πόλη υπό τους ήχους του Ζορμπά ο Καραλής σκαρφάλωσε στα 5,92 μ. πήρε την πρώτη θέση και στην συνέχεια δοκίμασε στα 6,02 μέτρα. Τα άλματα του μπορεί να ήταν άκυρα, όμως, έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και αυτό το φράγμα.
Τα άλματα που πέρασε ο Καραλής ήταν διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,82 μ. με τη δεύτερη, 5,92 μ. με την πρώτη προσπάθεια.
Πολύ πίσω από τον Καραλή ακολούθησαν ο Τσέχος, Νταβίντ Χόλι με 5,62μ., ο σπουδαίος Πολωνός, Πιότρ Λίσεκ και ο Ιταλός, Κλαούντιο Στέκι, που έμειναν στα 5,52μ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.