Φωτια ξέσπασε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε κατοικία στην Αράχωβα, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Lamianow.gr, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την καμινάδα του σπιτιού και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα επεκτάθηκε στη σκεπή, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες γύρω στη μια τα ξημερώματα, μια φωτιά που όμως έκαψε την σκεπή και 2 δωμάτια καταστρέφοντας έπιπλα και οικοσυσκευές.
Επίσης η φωτιά επεκτάθηκε και στο διπλανό σπίτι καίγοντας την σκεπή.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς και τον περιορισμό της εξάπλωσής της. Παρών στο συμβάν και ο δήμαρχος της περιοχής ο Γιάννης Σταθας, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Τα ακριβή αίτια της φωτιάς διερευνώνται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.