Formula 1: Απλά ασταμάτητος ο Φερστάπεν – Νίκησε και στη Σαουδική Αραβία

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Μοιάζει να… τρέχει μόνος του ώρες-ώρες. Ο Μαξ Φερστάπεν μετά το Μπαχρέιν, θριάμβευσε και στη Σαουδική Αραβία, στο δεύτερο grand prix του πρωταθλήματος της Formula 1. Φτάνοντας στην δεύτερη νίκη του, ενώ έχει πάρει τις pole position και στις δύο πίστες.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Δεύτερος ο Σέρτζιο Πέρεζ, με τη Red Bull να κάνει το 1-2 και πάλι, δείχνοντας πως τόσο ο οδηγός της όσο και η ίδια, μοιάζουν να μην έχουν αντίπαλο ούτε αυτή τη χρονιά. Τρίτος τερμάτισε ο Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari.

Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη για τον Φερστάπεν, χωρίς ουσιαστικά να πιεστεί καθόλου. Ο 18χρονος Όλι Μπέρμαν έκλεψε τις εντυπώσεις στη Σαουδική Αραβία, καθώς κλήθηκε τελευταία στιγμή να αντικαταστήσει τον Κάρλος Σάινθ που χρειάστηκε να μπει εκτάκτως στο χειρουργείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας. Τερμάτισε 7ος, πάνω απ’ τον Νόρις με McLaren και τον Χάμιλτον με Mercedes.

GIP9 0WoAEYmW3 | Lamianow.gr

Πηγή: newsbomb.gr

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *