Ένας αλλοδαπός που κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτος επί 18 ολόκληρα χρόνια, παρά το γεγονός ότι αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση που διέπραξε το 2002 στον Βόλο, τελικά έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στη Φλώρινα.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, o 44χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο τον μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας μια 46χρονη, επίσης αλλοδαπή, όταν τους σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο αστυνομικοί της Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Κρυσταλλοπηγής σε μια περιοχή της Φλώρινας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Η γυναίκα συνελήφθη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού, αλλά οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία του 44χρονου επιβάτη διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή του Α΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου. Έτσι, συνελήφθη και αυτός. Και οι δυο οδηγήθηκαν στoν εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και 570 ευρώ.
πηγή: gazzetta.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.