Φειδίας Παναγιώτου – Σάλος με βίντεο στο οποίο λέει σε Τουρκοκύπριο influencer: «Μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και να σε μισώ»

Στο βίντεο, εμφανίζονται να συναντιούνται οι δυο τους και να μιλούν για την Κύπρο. Μεταξύ άλλων, ο Ελληνοκύπριος Ευρωβουλευτής, ακούγεται να λέει στον Τουρκοκύπριο influencer: «Σε αυτή την πλευρά, μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και με έχουν χειραγωγήσει να σε μισώ και εγώ».
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που ανέβασε ο Ελληνοκύπριος Ευρωβουλευτής και youtuber Φειδίας Παναγιώτου και τα όσα ακούγεται να λέει για την Κύπρο, μαζί με έναν Τουρκοκύπριο influencer, τον Ibrahim Beycanli γνωστό ως Urban_Cypriot.

-Advertisement-
fitcare

Στο βίντεο, εμφανίζονται να συναντιούνται οι δυο τους και να μιλούν για την Κύπρο. Μεταξύ άλλων, ο Ελληνοκύπριος Ευρωβουλευτής, ακούγεται να λέει στον Τουρκοκύπριο influencer:

«Σε αυτή την πλευρά, μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και με έχουν χειραγωγήσει να σε μισώ και εγώ».

Πολλοί θυμήθηκαν μάλιστα, ότι σήμερα (14/8/24) που ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο, είναι η μέρα που το 1996 δολοφονήθηκε ο Σολωμός Σολωμού από Τούρκο έποικο υπουργό του ψευδοκράτους, την ημέρα της κηδείας του δολοφονηθέντος εξαδέρφου του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο. Μία ημέρα μνήμης, της κατάληψης της Αμμοχώστου.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
tweet2 | Lamianow.gr
twiit | Lamianow.gr

Κάποιοι χαρακτηρίζουν τον ευρωβουλευτή «επικίνδυνο» για την Κύπρο, ενώ αρκετοί άλλοι τον… «στολίζουν» με «γαλλικά».

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *