ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Π.Λ.Σ. Φθιώτιδας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην εταιρία PHILOSOFISH S.A. για την δωρεά T-SHIRTS (τύπου POLO) για τις ανάγκες των μελών – συναδέλφων μας είναι μια προσφορά με αξία.

Όταν γινόμαστε αποδέκτες δωρεών από Ιδιωτική Πρωτοβουλία δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ευγνώμονες, που κάποιοι εκτιμούν και ενισχύουν την δράση μας.

Η σημερινή δωρεά της PHILOSOFISH S.A. που ως γνωστόν στηρίζει το Λιμενικό Σώμα μας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και τονώνει το ηθικό των συναδέλφων μας, διότι αποδεικνύει ότι δεν είμαστε μόνοι στον αγώνα της αστυνόμευσης, φανερώνει δε την εκτίμηση και την αγάπη της κοινωνίας για την Λιμενική Οικογένεια.

Για το Δ.Σ.

Ο Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο

Νewsroom

Η Τροχαία σας «έκοψε» κλήση: Ποιά είναι τα δικαιώματά σας-Πώς ακυρώνεται το πρόστιμο;

Previous article

Εγκλωβισμένοι μη Ευρωπαίοι ναυτικοί επί 90 ημέρες στο λιμάνι του Πειραιά