Εύβοια: Νέος αποκλεισμός της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας τη Δευτέρα (29/12)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Οι αγρότες της Εύβοιας έχουν κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις τους έπειτα από την ολιγοήμερη «ανάπαυλα» των Χριστουγέννων, με νέο αποκλεισμό της Υψηλής Γέφυρας της Χαλκίδας να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (28/12).

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Όπως και το Σάββατο (27/12), οι αγρότες θα αποκλείσουν τη μία εκ των δύο χερσαίων προσβάσεων του νησιού για περίπου δύο ώρες, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Την Κυριακή οι παραγωγοί της Εύβοιας δεν προχώρησαν σε νέα κινητοποίηση στη γέφυρα, καθώς κατευθύνθηκαν στα διόδια Αφιδνών, όπου άνοιξαν τις μπάρες, αφήνοντας τους ταξιδιώτες να περάσουν χωρίς να πληρώσουν.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *