Νέα κομπίνα σκέφτηκαν απατεώνες στην Εύβοια για να βγάλουν εύκολα χρήματα.
Το απόγευμα της Πέμπτης (4/7), ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Βορείου Ευβοίας, δέχθηκε επώνυμες καταγγελίες για παρέες που απαρτίζονται από 2 έως 4 άτομα, και οι οποίες καλούν σε ενοικιαζόμενα και ξενοδοχεία παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΠΥΤ, του ΕΟΤ ή και του υπουργείου Τουρισμού.
Πως ενεργούν οι απατεώνες στα ξενοδοχεία
Οι απατεώνες ζητούν διαμονή και μόλις κάνουν την κράτηση εμφανίζονται κάνοντας ελέγχους, ζητώντας με περίσσιο θράσος χρηματικά ποσά ώστε να μην προχωρήσουν σε σφράγιση ή πρόστιμο της εκάστοτε επιχείρησης.
Ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Βορείου Ευβοίας, εφιστά την προσοχή των επιχειρηματιών, τονίζοντας πως θα πρέπει να ζητούν Υπηρεσιακό έγγραφο και ταυτότητα ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και η ΠΥΤ Λαμίας αλλά και το Υπουργείο Τουρισμού.
evima.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.