Έβαλε τους προσωπικούς του τραπεζικούς κωδικούς σε ηλεκτρονικό μήνυμα και του απέσπασαν 11.000 ευρώ! Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος εξαπάτησε ένα άτομο σε οικισμό του Έβρου.
Συγκεκριμένα, άγνωστος προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα – ιδιοκτήτη επιχείρησης, με το πρόσχημα σύναψης συμφωνίας που αφορούσε προμήθεια προϊόντων από τον παθόντα στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο. Κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής τους ο δράστης απέστειλε παράλληλα ηλεκτρονικό μήνυμα που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link), στο οποίο ο παθών πληκτρολόγησε τους προσωπικούς του κωδικούς, με αποτέλεσμα ο δράστης να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του και να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.