Έβγαζε την αποθήκη… στο σπίτι του: Υπόθεση κλοπής προϊόντων 4.500 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Υπόθεση κλοπής προϊόντων από αποθήκη γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr, υπάλληλος της αποθήκης φέρεται να αφαιρούσε συστηματικά προϊόντα από τον χώρο εργασίας του.

-Advertisement-
fitcare

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία του φερόμενου ως δράστη, σε περιοχή των Τρικάλων, εντοπίστηκαν προϊόντα μεγάλης ποσότητας και ποικιλίας.

Η συνολική αξία των προϊόντων που βρέθηκαν εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου στα 4.500 ευρώ. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ οι αρχές διερευνούν το χρονικό διάστημα δράσης, καθώς και το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων προσώπων.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και η δικογραφία που σχηματίζεται θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

-Advertisement-
KATSIAVOS

πηγή: trikalaopinion.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *