Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της επιστροφής του Νικ Καλάθηστον Παναθηναϊκό. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ το πήρε απόφαση πως πρόταση από το NBA δεν θα έρθει και υπογράφει στον ΠΑΟ.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «bealestreetbears.com», που υπόκειται στους Μέμφις Γκρίζλις, ο Νικ Καλάθης υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με το «τριφύλλι» έναντι 7εκ. δολαρίων.
Ο Καλάθης δεν έκανε δεκτή την πρόταση των Γκρίζλις, που δε τον ικανοποιούσε ούτε οικονομικά ούτε αγωνιστικά (καθώς θα ήταν 3ο πόιντ γκαρντ) κι έτσι όλα δείχνουν πως η συμφωνία θα ανακοινωθεί άμεσα.













Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια3




Δημοσκόπηση Interview για το Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Εξελέγη αλλά δεν πείθει η Ρένα Δούρου4 σχόλια9














