Lamianow.grLamianow.gr
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚEΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    mpralos 5 | Lamianow.gr
    Κυβερνητικές πηγές για αγρότες: Μικρή μειοψηφία τινάζει στον αέρα τον διάλογο -Αν κλιμακώσουν, τον λόγο έχουν οι Αρχές
    lora 1 | Lamianow.gr
    Φωτογραφία ντοκουμέντο πριν την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας στην Πάτρα: Συνάντησε άγνωστο ηλικιωμένο άνδρα
    anemoi | Lamianow.gr
    Το πλοίο Express Skopelitis «παλεύει» με τα κύματα και τους θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο – Εντυπωσιακό βίντεο
    xalilopoulou | Lamianow.gr
    Χριστίνα Χαλιλοπούλου: «Ήμουν πάντα “η κόρη του γύφτου” για τους μη τσιγγάνους»
    Agrotes X 1619884 635df814 trakter e | Lamianow.gr
    Τίναξαν στον αέρα τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγροτοσυνδικαλιστές, σχεδιάζουν κλιμάκωση με νέα μπλόκα
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    mantalos | Lamianow.gr
    Άρης – ΑΕΚ: Ο Μάνταλος μπήκε στο Top-50 όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα
    ataman | Lamianow.gr
    Αταμάν: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που κέρδισε με 40 πόντους, αν είσαι μεγάλη ομάδα, παίζεις όπως εκείνος και στο πρωτάθλημα»
    levadiakos | Lamianow.gr
    Λεβαδειακός – Βόλος 3-1: Πετάει για Ευρώπη
    6805713 | Lamianow.gr
    Συνεχίζεται η κόντρα της Σελέν Ερντέμ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεχόμουν λεκτικές επιθέσεις για 40 λεπτά, οι παίκτριές μου έδωσαν την κατάλληλη απάντηση»
    maklsfield | Lamianow.gr
    «Αγόρασα την ομάδα μεθυσμένος, την επόμενη μέρα δεν το θυμόμουν» είπε ο πρόεδρος της Μάκλσφιλντ που απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Font ResizerAa
Lamianow.grLamianow.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης
Search
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7 FM
  • FEATURED
  • TOP STORIES
  • ADVERTORIAL SECTION
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • EDITORIAL
  • CHECK IT
  • ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΒΙΒΛΙΟ-ΤΕΧΝΕΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΠΟΡ
  • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Lamianow.gr
  • ΥΓΕΙΑ
  • Επικοινωνία – TAYTOTHTA – Συμμόρφωση 2018/334
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.

Home - ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Έρχεται το Λαμία – Πάτρα σε 1,5 ώρα – Ότι αλλάζει στην Κεντρική Ελλάδα

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Έρχεται το Λαμία – Πάτρα σε 1,5 ώρα – Ότι αλλάζει στην Κεντρική Ελλάδα

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
Ιαν 3, 2022 @ 21:58
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
2 Min Read
SHARE

Ο νέος αυτοκινητόδρομος που δημοπρατείται άμεσα θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Κεντρικής Ελλάδος, μειώνοντας το χρόνο από τη Λαμία μέχρι το Αντίρριο στη μιάμιση ώρα.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο διαγώνιος οδικός άξονας, τμήμα του υπό κατασκευή Ε65, θα συνδέσει την ΠΑΘΕ με την Ιονία Οδό και θα «φέρει» πιο κοντά τη νοτιοδυτική Ελλάδα με τη Στερεά, τη Θεσσαλία και κατ’ επέκταση με τη Μακεδονία. Επίσης, με την ολοκλήρωση του έργου, θεωρείται βέβαιο πως θα διευκολυνθούν και οι εμπορευματικές μεταφορές, καθώς τα λιμάνια του Βόλου και της Πάτρας θα συνδέονται πιο άμεσα.

tounel e65 | Lamianow.gr

Ιδιαίτερη αξία στο συνολικό έργο θα έχει τμήμα «Μπράλος – Άμφισσα», με συνολικό μήκος 25 χιλιόμετρα, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο σήραγγες, οκτώ γέφυρες και ισάριθμους κόμβους. Περιλαμβάνει, επίσης, την παράκαμψη Γραβιάς και από τον Ισόπεδο Κόμβο Μεταλλείων Βωξίτη έως την Άμφισσα. Ενδιάμεσα έχει ήδη κατασκευαστεί η παράκαμψη της Γραβιάς. Σημειώστε πως ο ανοιχτός διαγωνισμός για το συγκεκριμένο τμήμα, αξίας 285.500.000 ευρώ, δημοσιεύτηκε την τελευταία μέρα του 2021.

Με το πέρας των εργασιών, που υπολογίζεται σε μερικά χρόνια από σήμερα, η απόσταση των 185 χιλιομέτρων, μεταξύ Λαμίας και Πάτρας η οποία καλύπτει σε πάνω από τρεις ώρες, θα μειωθεί στα 160 χιλιόμετρα και ο αντίστοιχος χρόνος ταξιδιού θα μειωθεί στο μισό.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Προχωρούν τα έργα στον Ε 65

Την ίδια στιγμή οι εργασίες στο Ε 65 προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με την πρόοδο στο νότιο τμήμα Λαμία – Ξυνιάδα να έχουν φτάσει στο 77,14%. Σημαντικό στοιχείο εδώ θα αποτελέσει η «δύσκολη» σήραγγα Όθρυος που θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση των έργων θα έχουμε έναν ενιαίο αυτοκινητόδρομο μήκους 110 χιλιομέτρων που θα συνδέει τη Λαμία με τα Τρίκαλα παρακάμπτοντας τις στροφές του Δομοκού. Συνολικά, στο άμεσο μέλλον, η απόσταση Αθήνα – Τρίκαλα θα μειωθεί στις 3 ώρες.

πηγη-car&motor.gr

OI AERATOI

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article chipita ergostasio | Lamianow.gr Ολοκληρώθηκε και τυπικά η εξαγορά της Chipita από την Mondelez International
Next Article kinigi oplo pifhmho9pk9cfmiuaufx1k2sf9pzs7ofmosk1sck3c 1 | Lamianow.gr Τραγωδία στην Άρτα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε – «Αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός του πνεύμονας»
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

- Advertisement -
Ad imageAd image
Weather
2°C
Lamia
clear sky
2° _ -1°
53%
Τρ
11 °C
Τε
13 °C
Πε
15 °C
Πα
14 °C
Σα
12 °C
Stay Connected
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
Google NewsFollow
ThreadsFollow

You Might Also Like

Avlida Artemis 2 | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΥΒΟΙΑ

Δεύτερο έργο προς δημοπράτηση για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αυλιδείας Αρτέμιδος

AFISA | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΘΙΩΤΙΔΑ

Χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας για τον Σύλλογο Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας

oikonomou giannis | Lamianow.gr
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Οικονόμου: “Η κ. Καρυστιανού δεν κομίζει κάτι νέο”

Lamianow.grLamianow.gr
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+)
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • Όροι Χρήσης