Σε μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στο πλαίσιο της κλήρωσης για την Α’ Φθιώτιδας η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Αποφάσισε να μετονομάσει τα πρωτάθληματα της Α’ κατηγορίας το κύπελλο Ερασιτεχνών αλλά και το πρωτάθλημα Κ16 προς τιμήν τον αδικοχαμένων Άρη Δάρρα, Μάριου Λέτσου και του Παρασκευά Αντωνίου.

Η δήλωση επί του θέματος του πρόεδρου της ΕΠΣΦ Κώστα Σακελλάρη


Για την ακρίβεια μετά από ομόφωνη απόφαση το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα μετονομαστεί σε Α’ Φθιώτιδας “Άρης Δάρρας”, προς τιμήν του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα της Προοδευτικής Λάρυμνας που έχασε την ζωή του σε εργατικό ατύχημα στην ΛΑΡΚΟ.


Το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας θα μετονομαστεί σε πρωτάθλημα “Μάριος Λέτσος” σαν φόρος τιμής στον αδικοχαμένο πρώην παίκτη της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, Μάριο Λέτσο που έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα φέτος το καλοκαίρι συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.


Το κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας θα μετονομαστεί σε Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας “Παρασκευάς Αντωνίου” προς τιμήν του πρώην παράγοντα, προπονητή και αντιπροέδρου της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ο Παρασκευάς Αντωνίου στην φωτό με τον Δημήτρη Κουτρομάνο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like