Επιμορφωτική Ημερίδα “Διαχείριση θυμού και επιθετικότητας στο σπίτι και στο σχολείο”

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 έτη ago
Updated 2015/03/26 at 11:52 ΠΜ
1 Min Read

Επιμορφωτική Ημερίδα, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, με θέμα: “Διαχείριση θυμού και επιθετικότητας στο σπίτι και στο σχολείο” διοργανώνουν το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων οκτώ Δημοτικών Σχολείων της Λαμίας.
Η Επιμορφωτική Ημερίδα διοργανώνεται από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου, του 9ου, του 12ου, του 13ου, του 14ου, του 15ου, του 18ου και του 20ου Δημοτικού Σχολείου, σε συνεργασία με το 12ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας και με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Λαμίας και απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς και στους γονείς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για το θέμα.
Την Ημερίδα θα συντονίσει η εκπαιδευτικός Αγωγής Υγείας (Msc), Θεατρολόγος (Msc), Αθηνά Καραβόλτσου. Πρωινή Συνεδρία 09.00-14.00 και Απογευματινή Συνεδρία: 17.00-20.00
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του 12ου Δημοτικού Σχολείου: www.12dimlam.gr. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Click to Hide Advanced Floating Content