1 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Σημαντική ενημέρωση για την μουσική στην εστίαση | Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία και την Στερεά Ελλάδα

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Σημαντική ενημέρωση για την μουσική στην εστίαση

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 μήνες ago Add a Comment
Updated 2022/07/27 at 11:16 ΠΜ
2 Min Read
Banner 1050x525 2

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τα μέλη του ότι υπεγράφη στις 09/06/2022 ιστορική συμφωνία για τα δικαιώματα μουσικής μεταξύ του GEA και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με την παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία εξασφαλίζει την εδραίωση μακρόπνοων σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ των μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών και των επιχειρήσεων των κλάδων της καφε-εστίασης και της διασκέδασης.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία έχει ως πρωταρχικό στόχο την ομαλή αποκατάσταση της αγοράς σε σχέση με τα δικαιώματα μουσικής με κοινωνική ευθύνη απέναντι στις επιχειρήσεις, στους δικαιούχους, το κράτος και την κοινωνία μετά από καιρούς πανδημίας και πολέμου που οδήγησαν σε εκτόξευση των τιμών, οικονομική κρίση και ύφεση αλλά και σε κλίμα αβεβαιότητας και μόνιμης ανησυχίας για την επόμενη μέρα και πως αυτή θα αποκατασταθεί.

Ο GEA προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις από τον κλάδο της καφε-εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης που δεν έχουν ακόμη ρυθμίσει τις παρελθούσες χρήσεις μουσικής μέχρι το έτος 2021, στα πλαίσια αυτής της μοναδικής συμφωνίας με ισχύ έως 15/8/2022 και εφόσον έχουν παραλάβει το πιστοποιητικό ανταποδοτικής υπηρεσίας από το Επιμελητήριο που υπάγονται, να ρυθμίσουν σε μία άκρως προνομιακή τιμή όλες τις εκκρεμότητες των αναδρομικών ετών χρήσης μουσικής από την έναρξή τους έως και σήμερα.

Η καμπάνια έχει τεθεί σε ισχύ από τις 15/06/2022 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15/08/2022.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και διευκόλυνση σας, πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα. https://www.geamusic.gr/symfonies-me-enoseis-christon/

Επιπλέον, δηλώστε το ενδιαφέρον σας σκανάρωντας το QR code με την κάμερα του κινητού σας και δηλώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα υποβολής.

Εναλλακτικά ακολουθήστε το link https://www.geamusic.gr/kampania-olikis-epanaforas/

mail

mail 1

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content