Ελεύθεροι οι 4 Λαμιώτες που είχαν συλληφθεί για ναρκωτικά – Δ.Κρούπης: “Η απόφαση ήταν σωστή γιατί πρόκειται για νέους ανθρώπους και για πρώτο παράπτωμα” (audio)

1 Min Read

Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφέθηκαν οι τέσσερις νεαροί που συνελήφθησαν την Πέμπτη (20/04) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

-Advertisement-
fitcare

Πρόκειται για δύο 22χρονους και έναν 20χρονο. Μάλιστα στον πρώτο ο οποίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του για αγοραπωλησία ναρκωτικών, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της παρουσίας στο Α.Τ. μια φορά το μήνα.

“Η απόφαση ήταν σωστή γιατί πρόκειται για νέους ανθρώπους και για πρώτο παράπτωμα”, τονίζει ο Δημήτρης Κρούπης, συνήγορος υπεράσπισης, σημειώνοντας ότι οι δικαστές λειτουργούν και ως κοινωνικοί λειτουργοί, σημειώνοντας ότι μια τέτοια απόφαση μπορεί υπό προϋποθέσεις να συνετίσει τα παιδιά σε αυτή την ηλικία.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *