«Όταν ήμουν παντρεμένη με τον πρώτο μου σύζυγο, ο νοικοκύρης είπε να μη βάλουμε το όνομά μου στο κουδούνι γιατί ήθελαν να φαίνεται μόνο του συζύγου που είναι γιατρός κι όχι το δικό μου που είμαι τραγουδίστρια«, δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής (07.02.2025)και μίλησε για τη συντηρητική κοινωνία μέσα στην οποία μεγάλωσε.
Ο αδερφός μου κι η μαμά μου με καταπίεζαν», είπε.
«Είχα γενικά μία σκληρή εφηβεία, οπότε την παίδεψα αρκετά τη μαμά. Ήθελα να κάνω πράγματα και δεν μου επιτρέπονταν. Ήταν απαγορευμένο να γυρίσω στις 12. Όταν έχασα τον μπαμπά μου και μετά, ο αδερφός μου έγινε πιο αυστηρός», ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
«Ήμουν σε συντηρητική γειτονιά με πολλούς κουτσομπόληδες κι όποιος έφευγε από τη νόρμα της γειτονιάς φαινόταν αλήτης. Και βέβαια κρίθηκε ότι έγινα τραγουδίστρια γιατί σου λέει ότι πήρε κακό δρόμο. Όταν ήμουν παντρεμένη με τον πρώτο μου σύζυγο, ο νοικοκύρης είπε να μη βάλουμε το όνομά μου στο κουδούνι γιατί ήθελαν να φαίνεται μόνο του συζύγου που είναι γιατρός κι όχι το δικό μου που είμαι τραγουδίστρια», δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Οι κουτσομποληδες ειναι σαν τους σχιζοφρενεις δυστυχως στις κλειστες κοινωνιες υπαρχουν μεχρι σημερα 2025, αυτοι οι <<ανθρωποι>> εχουν αδειο μυαλο.