Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ένας 48χρονος κυνηγός στην Ελασσόνα.
Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε περιοχή ανάμεσα στα χωριά Άκρη και Γιαννωτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας larissanet.gr, υπέστη ανακοπή καρδιάς. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες της ΕΜΑΚ, ενώ έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 48χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;