Nίκο Ανδρουλάκη και Παύλο Γερουλάνο ψήφισαν σήμερα, Κυριακή (06.10.24) στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία για νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το neoskosmos.com, ο Παύλος Γερουλάνος επικράτησε άνετα στη Μελβούρνη, λαμβάνοντας 21 ψήφους από το σύνολο των 35 ομογενών που ψήφισαν για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.
Δεύτερος με 6 ψήφους ήρθε ο Νίκος Ανδρουλάκης και ακολουθούν Νάντια Γιαννακοπούλου (3), Άννα Διαμαντοπούλου (2), Χάρης Δούκας (1) και Μιχάλης Κατρίνης (1). Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, καταγράφηκε και μία άκυρος ψήφος, όπως αναφέρει η ελληνική ηλεκτρονική εφημερίδα της Αυστραλίας, Νέος Κόσμος.
Στο Σίδνεϊ ψήφισαν 53 άτομα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να επικρατεί με 19 ψήφους. Ακολουθούν: Άννα Διαμαντοπούλου (17), Χάρης Δούκας (9), Μιχάλης Κατρίνης (6) Παύλος Γερουλάνος (2) και Νάντια Γιαννακοπούλου (0).
newsit,gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.