Οι εκλογές στη Λάρισα κύλησαν ομαλά, όμως σε ένα εκλογικό κέντρο, θέμα συζήτησης έγινε ένας φάκελος με ψηφοδέλτια και ευρώ, που βρέθηκε μέσα στην κάλπη…
Απίθανα πράγματα στη Λάρισα με εικόνες πρωτοφανείς στις εκλογές. Η καταμέτρηση σταμάτησε κάποια στιγμή σε εκλογικό κέντρο της πόλης, όταν σε έναν από τους φακέλους που έπεσαν στην κάλπη, βρέθηκαν μέσα και χρήματα. 175 ευρώ για την ακρίβεια. Ο φάκελος δεν είχε μόνο ένα ψηφοδέλτιο. Με τη διαδικασία να διακόπτεται για λίγο και από στόμα σε στόμα, το όλο θέμα να γίνεται κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» ο δικαστικός αντιπρόσωπος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, ξεδίπλωσε περισσότερα του ενός ψηφοδελτίου και μαζί χαρτονομίσματα που συνολικά έφτασαν τα 175 ευρώ.
Ο ψηφοφόρος φαίνεται πώς βγήκε διπλά χαμένος, καθώς πέραν των χρημάτων που έχασε, η ψήφος του ακυρώθηκε, με δεδομένο τον αυξημένο αριθμό ψηφοδελτίων στον φάκελο.
Άγνωστο παραμένει το τι έγινε τελικά και πώς κατέληξαν τα χρήματα να μπουν μέσα στην κάλπη μαζί με τα ψηφοδέλτια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.