Είναι γεγονός! Ο Ντιμίτρι Παγιέ αποχωρεί από τη Γουέστ Χαμ, για λογαριασμό της Μαρσέιγ
Η Γουέστ Χαμ έδωσε τελικά τα χέρια με τη Μαρσέιγ έναντι του ποσού των 25 εκατομμυρίων λιρών και ο Ντιμίτρι Παγέ επιστρέφει στον σύλλογο της Μασσαλίας έπειτα από ενάμιση χρόνο.
Ο Παγέ κατευθύνεται προς τη Γαλλία προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιό του, επιστρέφοντας έτσι στη Μαρσέιγ έπειτα από ενάμιση χρόνο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.