Έκανε το λάθος να κλέψει την τσάντα γυναίκας παλαιστή – Τον βρήκε ο παλαιστής να αγοράζει μια τηλεόραση

Lamianow.gr
Lamianow.gr 4 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/15 at 10:31 ΜΜ
3 Min Read
nat3

Ο κλέφτης έκανε τρια μεγάλα λάθη. Το πρώτο του λάθος είναι ότι έκανε την κλοπή. Ότι έκλεψε δηλαδή μια τσάντα. Το δεύτερο μεγαλύτερο του λάθος ήταν ότι δεν γνώριζε πως η όμορφη κυρία της οποίας την τσάντα ξάφρισε, είναι σύζυγος επαγγελματία παλαιστή.

Και το τρίτο ότι πήγε αμέσως να αγοράσει μια τηλεόραση με τα χρήματα που βρήκε μέσα στην τσάντα. Όμως μέσα στην τσάντα της η Natalia Markova, σύζυγος του επαγγελματία παλαιστή Bryan Idol (που ασχολείται και η ίδια με την πάλη) είχε το ipod της.

Η Natalia μάλιστα, είχε εγκαταστήσει την εφαρμογή «Find my» η οποία όταν ενεργοποιηθεί δίνει το ακριβές στίγμα για το που βρίσκεται το ipod. Άρα εκεί θα έπρεπε να είναι και η τσάντα.

Η Natalia με τον Bryan, άνοιξαν την εφαρμογή και εντόπισαν που βρίσκεται λοιπόν το ipod. Σαν από θαύμα διαπίστωσαν ότι βρισκόταν σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο δίπλα από το αεροδρόμιο της Τάμπα, στο οποίο ήταν το ζευγάρι που μόλις είχαν επιστρέψει από το Νάσβιλ.

Στα πράσα

Δεν το σκέφτηκαν δεύτερη φορά. Το ζευγάρι βγήκε από το αεροδρόμιο, διέσχισε το δρόμο και πήγε στο πολυκατάστημα. Την ίδια στιγμή τους ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι η κάρτα τους είχε χρησιμοποιηθεί για μια αγορά 700 δολαρίων.

Μπήκαν μέσα στο πολυκατάστημα και έτρεξαν προς τα ταμεία αφού εκείνη τη στιγμή γινόταν η παράνομη αγορά. Δεν άργησαν να εντοπίσουν τον κλέφτη ο οποίος εκείνη τη στιγμή ετοιμαζόταν να φύγει με την τηλεόραση αγκαλιά.

nat2

Τον πλησίασε ο Bryan και ο κλέφτης έκανε τον… κινέζο. Όταν τον ρώτησε που βρήκε αυτήν τη γυναικεία τσάντα που κρατάει εκείνος με μια ξαφνική κίνηση τον απώθησε και άρχισε να τρέχει.

nat4

Ο Bryan τον πήρε στο κατόπι και ύστερα από λίγο τον έπιασε, τον έριξε κάτω και τον ακινητοποίησε μέχρι να έρθει η αστυνομία για να τον συλλάβει. Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο κλέφτης δεν είχε προλάβει να χαλάσει χρήματα από αυτά που είχε η Natalia στο πορτοφόλι της. Η αγορά της τηλεόρασης ακυρώθηκε και τα 700 δολάρια μπήκαν ξανά στην κάρτα.

πηγη-in.gr

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content