Ο λόγος για έναν νεαρό, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, στο Λάππα Αχαΐας.
Σύμφωνα με το Tempo24, ο νεαρός που είναι από την Αλβανία, εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης αυτοτραυματίστηκε με κομμάτι από σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, στο δεξί χέρι του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιφερόταν στην πλατεία του χωριού. Ο ίδιος φοβούμενος για τη ζωή του, μετά την πράξη του κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.
Σύμφωνα με το Tempo24, ο νεαρός είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε για εξέταση στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείο της Πάτρας.
Πηγή: Tempo24

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.