Φυλάκιση επτά ετών επιβλήθηκε σε έναν 17χρονο, ο οποίος βίασε ένα κορίτσι 10 ετών την ώρα που περπατούσε από το σπίτι της προς το σχολείο και στη συνέχεια την άφησε αναίσθητη δίπλα σε ένα ποτάμι στο Ντέβον.
Η 10χρονη καθώς περπατούσε άκουσε βήματα πίσω της και κρατούσε το τηλέφωνό της στο χέρι προκειμένου να καλέσει τη μητέρα της.
Ο 17χρονος πρόλαβε όμως και την άρπαξε από το λαιμό, την έσυρε δίπλα στο ποτάμι και την βίασε αφήνοντας την εκεί αναίσθητη.
Το κορίτσι μόλις συνήλθε άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια και οι περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία.
Ο δράστης είχε εξαφανιστεί, όμως την αμέσως επόμενη μέρα συνελήφθη και παραδέχθηκε την πράξη του.
Ο δικαστής είπε ότι το αγόρι ανέφερε στον ψυχίατρο ότι ήταν «θυμωμένος, γεμάτος δυσαρέσκεια και ήθελε να προκαλέσει κακό σε κάποιον άλλο».
Πηγή: Daily Mail

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.