Δύσκολες στιγμές για τους αγρότες του Δομοκού: Η απόφαση για την εξαίρεσή τους από τις αποζημιώσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Έκπληκτος από την απόφαση και την εξαίρεση των αγροτών του Δομοκού από τις αποζημιώσεις για το φυτικό κεφάλαιο, δηλώνει ο Δήμαρχος Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, δηλώνοντας ότι πρόκειται για αδικία και άνιση μεταχείριση.

-Advertisement-
fitcare

Ο Δήμαρχος Δομοκού απέστειλε ήδη επιστολή στο Υπουργείο ζητώντας να συμπεριληφθούν και οι αγρότες του Δομοκού στις αποζημιώσεις ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα μεταβεί στο Υπουργείο στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση είτε με τον Υπουργό, είτε με υπεύθυνα στελέχη.

Όχι μόνο δεν συμπεριλήφθηκαν αλλά δεν προσδιορίζεται καθόλου πότε θα γίνει η πληρωμή, συμπληρώνει ο Δήμαρχος, προσθέτοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι αγρότες του Δομοκού.

Δείτε το video:

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *