Δύο ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης -όπως και την Τρίτη- ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.  Στο επιτελείο του φαίνεται πως αποφάσισαν να δίνουν -μικρές- καθημερινές… δόσεις (από υποψήφιους) προκειμένου να κρατηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στην επιφάνεια της επικαιρότητας μέχρι να πλησιάσουν οι εκλογές. Τώρα αν αυτό θα λειτουργήσει υπέρ ή κατά της επικοινωνιακής πολιτικής θα φανεί στην πορεία.

Αφήστε με να έχω τις αμφιβολίες μου… 


Το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανακοίνωσε: 

Την Φανή Παπαθωμά από την Βοιωτία 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λιβαδειά Βοιωτίας. Σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Παιδαγωγικά και Ειδική Αγωγή στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνών. Ήμουν προϊστάμενη στο Κ.Ε.Δ.Δ.Υ Βοιωτίας (Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης Υποστήριξης) του Nομού Βοιωτίας, ασχολούμενη με την αναπηρία τόσο σε επίπεδο διάγνωσης όσο και αντιμετώπισης των παιδιών της Βοιωτίας και Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Λιβαδειάς.
Εκλέχθηκα το 2002 – 2010 Νομαρχιακή σύμβουλος Ν. Βοιωτίας και διετέλεσα: -Αναπληρωτής Νομάρχης -Αντινομάρχης Βιομηχανίας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος -Αντινομάρχης Εμπορίου -Αντινομάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού
Το 2010 εκλέχθηκα Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ως το 2014 υπήρξα Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σε θέματα Τουρισμού.
Από το 2014 έως και σήμερα διατελώ Χωρική Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Συνεχίζω…

Συμμετέχοντας ως υποψήφια στην Αυτοδιοικητική μας ομάδα. Έτσι όπως ξεκινήσαμε,  με υπευθυνότητα και όραμα, έτσι συνεχίζουμε.

Σχεδιάζουμε έργα
Τηρούμε υποσχέσεις
Εργαζόμαστε δυναμικά
Ριζικά και ριζοσπαστικά
Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδα
Αναπτύσσοντας τη Στερεά Ελλάδα

«Έργα και λόγια όροι ταυτόσημοι»


Και τον Αριστείδη Τασιό από την Ευρυτανία

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1976. Κατάγομαι από τους Δομιανούς Ευρυτανίας και διαμένω μόνιμα στο Καρπενήσι. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο κόρες. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία με ειδίκευση στο Τουριστικό Μάνατζμεντ και διδάκτωρ από το University of Salford με διδακτορική μελέτη στη δημόσια διοίκηση.
Από το 2014 ασκώ τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, έχοντας επιτελέσει ένα σημαντικό έργο πρωτοφανούς μεγέθους για την Ευρυτανία
Από το 2011 έως το 2014 εργάστηκα ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρπενησίου, επιτυγχάνοντας ως Δημοτική Αρχή να οικοδομήσουμε, ένα Δήμο Πρότυπο.
Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκα ως Δημόσιος Υπάλληλος στην Δ/νση Προγραμματισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευρυτανίας, έχοντας παράλληλα την ευθύνη της Τουριστικής προβολής του Νομού και της ευθύνη για το εγκαταστημένο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Ν.Α. Ευρυτανίας.
Από το 2003 έως το 2009 υπήρξα καθηγητής στο ΙΕΚ Καρπενησίου έχοντας διδάξει πολλά μαθήματα οικονομικού και διοικητικού αντικειμένου. Από το 2008 είμαι καθηγητής σε σεμινάρια της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης σε θέματα αποτελεσματικότητας, αποδοτικότητας και οικονομίας στη δημόσια διοίκηση.
Από το 2003 έως το 2006 ασκούσα το ελεύθερο επάγγελμα του Οικονομολόγου μελετητή και ασχολήθηκα με επενδυτικά προγράμματα και τεχνικοοικονομικές μελέτες για προγράμματα επιδοτήσεων επιχειρήσεων.

Είμαι υποψήφιος γιατί…

Με τον ίδιο ενθουσιασμό που ξεκινήσαμε το 2014, αλλά και με πολύ περισσότερη εμπειρία συνεχίζουμε. Είμαστε μια ομάδα που δε φοβάται να δουλέψει σκληρά, να χτίσει γέφυρες και να γκρεμίσει τείχη. Που δεν φοβάται να συνεργαστεί, αλλά και να συγκρουστεί. Πέρα και πάνω από κόμματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος, βρεθήκαμε όλοι μαζί απέναντι στις προκλήσεις της Στερεάς, στα πολλά και μεγάλα προβλήματα της Ευρυτανίας. Και, μέσα σε δύσκολα χρόνια βγήκαμε νικητές. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνεχίσουμε, με τη συμπαράσταση και τη στήριξη των πολιτών που αναγνωρίζουν το έργο που συντελέστηκε όλα αυτά τα χρόνια Έχουμε ξεκινήσει άλλωστε πολλά, που σε καμία περίπτωση δε θα τα αφήσουμε στη μέση.

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.